Paslaugos

Laikas pradėti savo kelionę

Nelaukite rytojaus ar geresnio gyvenimo tarpsnio – kai turėsite daugiau laiko. Laikas pradėti dabar rūpintis savo sveikata ir jaustis gerai DABAR

Privalumai

Ar pavargote nuo perpildytų sporto salių, kuriose trūksta vietos ir privatumo? „Izfitness“ sporto studija – jūsų asmeninis treniruočių rojus. Čia kiekviena treniruotė skirta tik jums. Pamirškite po darbo grūstis perpildytose sporto salėse.  Studijoje rasite erdvę, kurioje galėsite susikoncentruoti tik į savo tikslus.

Kiekvieną treniruotę  ves  asmeninis treneris, kuris sukurs individualią programą ir padės pasiekti geriausius rezultatus. „Izfitness“ sporto studijoje mes rūpinamės ne tik jūsų fizine sveikata, bet ir jūsų komfortu bei privatumu. 

Nedelskite – laukiame visų, kurie vertina kokybiškas ir asmenines treniruotes bei nori treniruotis ramioje, tik jiems skirtoje aplinkoje. Prisijunkite prie mūsų ir paverskite savo sporto kelionę malonia bei efektyvia patirtimi!

  • „Privati“ sporto studija.
  • Asmeninės treniruotės.
  • Galimybė leisti savo muziką, pagal jūsų poreikius.
  • Išvykus treneriui suteikiama nuotolinė treniruotė arba asmeninė sporto programa.
Mobilumo treniruotės

Atlikti pilna amplitude judesį padeda mobilumas. Jei jums trūksta jo, tai padidėja traumų tikimybė, kadangi bandote atlikti judesį per jėgą.

Jėgos ir ištvermės treniruotės

Daug kas gyvena be didelio fizinio aktyvumo, dėl to raumenys tampa silpni ir visą jūsų svorį išlaiko sąnariai. O jėgos treniruotės padeda sustiprinti raumenis.

Pilvo preso treniruotės

Pilvo raumenys yra pagrindas norint turėti gerą balansą, stabilumą, koordinaciją. Jei skauda nugarą, gali būti, kad jūsų pilvo raumenys yra per silpni.

Stabilumo treniruotės

Ne tik senyvo amžiaus žmonės, bet ir jauni žmonės susiduria su sąnarių skausmu, kuris trukdo laisvai judėti. Išvengti galima atliekant stabilumo pratimus.

Balanso treniruotės

Balansą naudojame kas dieną: važiuojant autobusu, einant slidžiais šaligatviais... Norint jaustis tvirtai nepatogiose situacijose - balanso treniruotės skirtos jums.

Statikos treniruotės

Šio tipo pratimai stiprina raumenis be intensyvaus judėjimo. Treniruojant galima padailinti savo kūno linijas, padidinti ištvermę.

Dinamikos treniruotės

Šie pratimai leis numesti nereikalingų kilogramų, padidinti, raumenų ištvermę. Jei norite sumažinti svorį, reikėtų atlikti daugiau dinamikos pratimų, kurie leis sudeginti daugiau kalorijų.

Lokomociniai judesiai

Šie judesiai primena gyvūnų ar prigimtinį mūsų judėjimą.  Toks treniruočių būdas yra smagus ir leidžia per trumpą laiką pasiekti geresnių rezultatų.

Asmeninio trenerio paslaugos

Kam skirtos treniruotės?

Treniruotės ir sporto programos yra skirtos visiems – tiek moterims tieks vyrams, nuo jauniausio iki seniausio, bet kuriam, kuris nori jaustis geriau, tam kuris siekia savo tikslų, rūpinasi savo sveikata, nori pradėti naują gyvenimo etapą. Asmeninės treniruotės, ypač, reikalingos pradedantiesiems, kad teisingai išmoktų atlikti pratimus ir sumažėtų traumų tikimybė.

Kokia nauda?

Sportas – Sveikata.  Sportas ne tik padeda  padailinti kūno linijas, sustiprinti raumenis, priaugti ar numesti kelis kilogramus, bet ir nukreipti mintis nuo kasdieninių problemų, leidžia pažiūrėti į problemas kitu kampu.